Translate

miercuri, 17 aprilie 2013

Zdenko Domancic - Medicina Alternativa

Vindecarea cu bioenergie exista de mii de ani si este cunoscuta in intreaga lume. Terapia se bazeaza pe echilibrarea corpului energetic, matricea noastra, care este capabila de a reflecta un dezechilibru cu mult inainte ca boala sa apara in corpul fizic. Aura noastra, sistemul nostru de aparare sau imunitar, are toate informatiile despre slabiciunea noastra in fata bolilor si despre sanatate. Cand corpul nostru de energie este echilibrat si inconjoara corpul nostru fizic uniform, suntem sanatosi, dar atunci cand corpul nostru energetic estedezechilibrat si are energia inegal distribuita, ne imbolnavim.

Echilibrare energetica a organismului de catre un practicant (bioenergoterapeut) este posibila prin faptul ca potentialul mai puternic influenteaza potentialul mai slab. Practicantul directioneaza bioenergia intr-o anumita parte a corpului, in cazul in care este nevoie, sau ia un exces de energie din partea in care exista prea multa. In acest fel transmite informatii corpului, informatii continute in bioenergie, care sunt necesare pentru buna functionare a sistemului imunitar, astfel incat organismul incepe sa se vindece singur.

Aceasta metoda de vindecare sigura, simpla si incredibil de eficace este un fenomen care a ajutat peste un milion de oameni din intreaga lume sa se vindece. Exista multe cazuri documentate de vindecari de succes. Unul dintre acestea este studiul de caz din 1985 in Iugoslavia in care Zdenko Domancic a tratat 300 de persoane cu stadii avansate de cangrena. Dupa ce au primit tratament, pacientii s-au vindecat de cangrena si nu extremitatile nu le-au fost amputate. Aceasta evaluare medicala a durat aproape o jumatate de an si este documentata intr-o carte intitulata, “Vindecatorului Domancic” de D. Jakcin.

“Am avut Borelia (Boala Lyme) care mi-a afectat articulatiile si inima”, a declarat Anton, un om de stiinta si profesor de electromagnetism la Universitatea din Ljubljana, Slovenia. “Am urmat un tratament cu antibiotice si articulatiile mele au fost vindecate, dar inima era o problema. Medicii au spus ca am nevoie de un stimulator cardiac. Dl. Domancia ca am nevoie de patru zile, pentru un tratament complet si după ce am urmat tratamentul, problemele au disparut”, a spus Anton. “Eu sunt alpinist, am urcat muntii Himalaya, am o licenta de ghid montan european si inainte de tratament, nu am putut urca nici macar pe scari. La doua saptamani dupa tratament m-am dus la schi fond in Italia si a am parcurs 20 de kilometri”.

Avand ca suport rezultate documentate atat medical cat si stiintific, metoda Domancic de Terapie Bioenergetica a tratat in mod eficient multe boli "incurabile", inclusiv diabetul zaharat, Parkinson, gangrena, Alzheimer, astm, artrita, hepatita C, tumori, efectele datorate accidentului vascular cerebral, Sinuzita, etc.

Metoda Domancic de Terapie Bioenergetica a fost dezvoltata de peste 35 ani. Aceasta este unica in simplitatea si eficienta sa, validata stiintific si practicata peste tot in lume. Aceasta metoda restabileste sanatatea atat la adulti cat si la copii - atunci cand alte mijloace nu reusesc.

Incepand cu anul 1993 Zdenko Domancic preda metoda lui la Bioenergy Healing Clinic din Slovenia - cea mai mare clinica de acest gen din Europa. Zdenko Domancic si echipa lui trateaza aproximativ 140 de persoane pe saptamana, iar programarea se face cu 6 luni inainte sau mai mult. De-a lungul anilor, Domancic a ajutat peste un milion de oameni, care au avut rezultate spectaculoase pentru fiecare tip de boala.

In timpul anilor 1980, Domancic a participat la studii de cercetare privind SIDA la Universitatea Stanford. Recent Domancic a colaborat cu oameni de stiinta de la Institutul Jozef Stefan din Ljubljana, Slovenia. Cercetatorii au observat, in timpul experimentului “Mind over matter“, ca efectele bioenergiei au schimbat structura fizica a cristalelor.

In primavara anului 2007, Metoda de vindecare Domancic a fost utilizata pentru cercetarea celulelor canceroase la Institutul de Oncologie din Ljubljana, Slovenia, cu rezultate remarcabile. Proiectul a implicat observarea in vitro ca celulele canceroase agresive au fi distruse dupa cateva minute de tratament bioenergetic Domancic. Celulele sanatoase nu au fost afectate.

Printre elevii sai si pacienti sunt: medici, functionari din domeiul sanatatii, medici veterinari si oameni de stiinta. Sportivii olimpici din Slovenia sunt tratati la clinica sa.

Bioenergoterapia poate fi practicata individual, in sesiuni de grup si de la distanta. Este foarte eficienta, de asemenea, in tratamentul animalelor.

In 2012, Dr. Radovan Starc, cardiolog si doctor in medicina, a scris cartea numita "Vindecarea cu Bioenergie in metoda Zdenko Domancic" Cartea este despre metoda Domancic si modul in care utilizeaza bioenergia pentru vindecare. Pentru rezultatele muncii sale - a fost distins de catre presedintele Sloveniei.

Bioenergia stimuleaza sistemul imunitar, prin raspandirea de informatii privind performantele optime pentru toate celulele si permite corpului sa se vindece. Fiecare celula contine informatia corpului sanatos. Fiecare celula detine informatia intregului sistem. O singura celula ar putea reproduce intregul organism in conditii perfecte. Tot ceea ce un practician are de facut este sa restabileasca conditiile originale. In esenta bioenergoterapeutul nu vindeca el restabileste doar campul vostru energetic. Corpul vostru este cel care se vindeca singur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu