Translate

luni, 15 aprilie 2013

Gras bolnav si aproape mort

Dependent de pastile pentru a se mentine in viata, cu 50 de kilograme peste greutatea normala, dopat cu steroizi si suferind de o boala autoimuna cu evolutie galopanta, asta nu mai e viata.



Joe Cross cand se uita in oglinda, vede un barbat de 160 de kg, cu o burta mai mare decat un balon de plaja si un viitor care nu suna deloc bine – cu un picior deja in mormant si cu celalalt nu prea departe… “Gras, bolnav si aproape mort” este un documentar despre misiunea personala al lui Joe in cautarea sanatatii.



Daca medicina conventionala nu il mai poate ajuta Joe apeleaza la unica varianta ramasa, capacitatea trupului de a se vindeca singur. El urmeaza o dieta RESTART cu o durata de 60 de zile in care consuma doar sucuri proaspete din fructe si legume. Rezultatul este extraordinar, greutatea sa revine la normal iar dependenta de pastile este oprita.



Ceea ce rezulta este extraordinar – o poveste plina de inspiratie, despre vindecare si legaturile dintre oameni. In parte aventura, in parte manifest despre sine, “Gras, bolnav si aproape mort” sfideaza genul filmului documentar traditional, pentru a prezenta o poveste neconventionala despre doi oameni din lumi diferite, care realizeaza ca singura salvare vine din interior.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu